De beurs ontleed - sessie # 1

Op woensdag 25 oktober 2017 werd de eerste sessie gehouden van het Belgische innovatieve TechShare programma georganiseerd door Euronext met als doel beloftevolle ondernemingen van de Tech sector vertrouwd te maken met de werking van de financiële markten.

In het hart van Brussel, in de lokalen van BNP Paribas Fortis, hebben de 4 sprekers van de avond gewezen op de basisregels die specifiek zijn voor de financiële markten: toegang, bereik en bereidheid. Nathalie Grimbert en Camila Aguirre Jaramillo (BNP Paribas Fortis), Tom Van de Voorde (Gimv) en David Dessers (Cresco) gaven een eerste overzicht van de levenscyclus van een bedrijf, van haar financieringsmogelijkheden en over alles wat je moet weten van een beursintroductie en de voorbereiding van wat zo een avontuur met zich meebrengt.

Een belangrijke opvatting van die avond is dat een beursgang een kwestie is van de juiste mindset en bedrijfscultuur. Voorbereiding is het sleutelwoord! Studies hebben aangetoond dat één van de meest voorkomende kenmerken die een geslaagde IPO beïnvloeden de tijd is die er aan wordt toegekend. Deze eerste geslaagde sessie is eveneens de gelegenheid om terug te komen op enkele raadgevingen vanwege 3 leden van de Advisory Board:  Omar Mohout, Kenny Willems en Nathalie De Ceulaer.

 

Live.euronext.com - Markets Brussels

Live.euronext.com - Markets Brussels

Discover our new Live Market website

 

LIVE.EURONEXT.COM