De Euronext Market Data App nu beschikbaar zonder advertenties

Nu voorzien van Sentiment Analyse, Trending Nieuws en Broker Connectivity

Met de Euronext app, Euronext Market Data, kunt u uw portfolio beheren, meldingen instellen en sentiment analyse uitvoeren. Ook vindt u populaire nieuwsitems en is de app voorzien van een broker connectivity optie; de mogelijkheid om order in te dienen bij relevant aangesloten broker platformen. Upgrade nu naar de laatste versie en maak direct gebruik van de Euronext Market Data app, zonder onderbreking van advertenties.

Download gratis in de Apple Itunes store

Download GRATIS in Google Play

De Euronext Market Data app beschikt over uitgebreide informatie van 's werelds grootste indices, aandelenkoersen, valuta's en meer.

Het bevat ook uitgebreide koersinformatie van zowel de aandelenbeurzen en derivatenmarkten van Euronext, als van andere aandelenbeurzen wereldwijd, waardoor u nog maar één klik verwijdert bent van alle marktinformatie die u nodig heeft om op de hoogte te blijven van wat er in de markt gebeurt.

De Euronext Market Data app is gratis beschikbaar en toont koersinformatie 15 minuten vertraagd.

De volgende marktinformatie is beschikbaar:

  • Euronext indices, waaronder AEX®, Bel 20®, CAC 40®, PSI 20® en Euronext sector indices;
  • Andere belangrijke indices wereldwijd, waaronder EuroStoxx50, FTSE MIB, DAX, Ibex 35, Nasdaq 100, Dow Jones, S & P TSX, Nikkei, Hang Seng;
  • Aandelenkoersen van Euronext;
  • Euronext indexopties en -futures;
  • Volg uw geavanceerde portfolio;
  • Zelf uw meldingen beheren;
  • Informatie over recente IPOs op Euronext;
  • Koersinformatie van andere belangrijke beurzen wereldwijd, waaronder LSE, Deutsche Börse, BME, NASDAQ OMX, SIX en NYSE;
  • Andere informatie, zoals grafieken, prijsinformatie en statistieken.

De nieuwste functies van de app, zoals sentiment analyse en trending nieuws, worden aangeboden in samenwerking met Heckyl Technologies. Investeerders kunnen een melding ontvangen met informatie over veranderingen in het sentiment rondom de waarde van een bedrijf, voordat dit effect heeft op de koers. Deze informatie is een resultaat van de analyse van een grote hoeveelheid data bronnen, inclusief nieuwsdiensten, social media, websites en het interpreteren en vertalen van deze data naar direct bruikbare informatie.

De broker connectivity optie voorziet handelaren van ‘in-app’ links naar relevante broker handelsplatformen. Deze links maken het mogelijk voor investeerders om direct te reageren op basis van de informatie die ze op de app hebben gevonden.

Euronext heeft deze app gemaakt in samenwerking met Infobolsa, een toonaangevende leverancier van diensten en oplossingen in de financiële dienstverlening.

Download gratis in de Apple Itunes store

Google Play

   

€2,49

 

per maand
(Excl. BTW)

Kan verschillen per land en munteenheid

Plus Versie 

Geen advertenties
Vertraagde marktdata
Favorieten (25 instrumenten)
25 notificaties
Portfolio (25 instrumenten)
Beursgangen
Sentiment scores – Voor instrumenten op de Watch list/Portfolio
Trends nieuws – Voor instrumenten op de Watch list/Portfolio